Έθνικ κρεμαστό φωτιστικό – African Drum 170

Έθνικ κρεμαστό φωτιστικό – African Drum 170

Χαρακτηριστικά

Χειροποίητο έθνικ στιλ κρεμαστό φωτιστικό "African drum" by Κωνστάντιος Τραυλός.

Διαστάσεις:
Ύψος καπέλου: 30 εκ.
Διάμετρος καπέλου: 53 εκ.
Ύψος φωτιστικού: 90 εκ.

Προτεινόμενες λάμπες:
Για το καλοκαιρινό κρεμαστό φωτιστικό "African drum" έχετε πολλές επιλογές στη χρήση λάμπας Ε27 καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ζεστό φως από τις βίντατζ λάμπες είτε κίτρινο φως από τις απλές λάμπες οικονομίας και σε ότι σχήμα λάμπας επιθημείτε μιας και όλα τα σχέδια και μεγέθη βιδωτών λαμπών χωράνε στην εσοχή του φωτιστικού.

Περιγραφή:
Το χειροποίητο φωτιστικό οροφής "African drum" πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό φωτιστικό με πολύ λειτουργικό φωτισμό παράλληλα, φτιαγμένο από φυσικά υλικά σε γήινους χρωματισμούς. Φωτιστικό κατηγορίας homedeco φωτιστικό και artdeco φωτιστικό καθώς πρόκειται για ένα πανέμορφο οριεντάλ φωτιστικό καλλιτέχνημα σε ethnic style και σε σχέδιο αντίστοιχο με τα Αφρικάνικα τύμπανα. Φως ζεστό και όμορφο όπως η δύση του ηλίου στις αχανείς εκτάσεις από οάσεις και τις μαγικές νύχτες ησυχίας και γαλήνης όπου οι αισθήσεις μεταφέρονται σε άλλο επίπεδο. Το χειροποίητο φωτιστικό οροφής "African drum" κατασκευάζεται σε διάφορες διαστάσεις τόσο σε διάμετρο όσο και σε ύψος.

Δείτε άλλες εικόνες

Άλλες πληροφορίες

Το χειροποίητο φωτιστικό οροφής "African drum" μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους εξυπηρετόντας κάθε φορά και σε κάθε χώρο τις αντίστοιχες αισθητικές και ανάγκες φωτισμού. Φωτιστικό για ατμοσφαιρικό φωτισμό σε μπαλκόνια ή εξωτερικούς χώρους ξενοδοχείων, καφετεριών και οικιών όπου η διακόσμηση θέλει ανατολίτικη αισθητική με κουρτίνες σε λευκό χρώμα και άλλα ξύλινα στοιχεία όπως δοκάρια που σχηματίζουν πλαίσια και κορνίζες όπου γύρω τους τυλίγονται υφάσματα και αποδίδουν στο χώρο ρομαντισμό, ηρεμία, ατμοσφαιρικότητα και συνεπαίρνουν το νου σε χώρες ανατολίτικες με εικόνες και αρώματα ανάτασης και ξεγνοιασιάς. Καλοκαιρινό φωτιστικό που προσφέρεται κυρίως για εξωτερικούς χώρους αλλά παράλληλα και για εσωτερικούς χώρους δωματίων ξενοδοχείων με έθνικ στιλ ή με χρώματα σε λευκούς και γήινους τόνους όπως των Μυκονιάτικων σπιτιών αλλά και μοντέρνων διαμερισμάτων με υψηλό ντιζάιν και αισθητική που περιέχει γήινα στοιχεία και έπιπλα ανατολίτικου ντιζάιν.