Έθνικ φωτιστικό – Κινέζικο φαναράκι 25

Έθνικ φωτιστικό – Κινέζικο φαναράκι 25

Χαρακτηριστικά

Χειροποίητο έθνικ καλοκαιρινό κρεμαστό φωτιστικό "Κινέζικο φαναράκι" by Κωνστάντιος Τραυλός.

Διαστάσεις:
Ύψος καπέλου: 25 εκ.
Μήκος καπέλου: 14 εκ.
Πλάτος καπέλου: 14 εκ.
Ύψος φωτιστικού: 90 εκ.

Προτεινόμενες λάμπες:
Για το κρεμαστό φωτιστικό "Κινέζικο φαναράκι" προτείνονται οι διαφανείς λάμπες σε ότι σχήμα και τάση επιθυμείτε με ντουί Ε14.

Περιγραφή:
Το κρεμαστό φωτιστικό οροφής "Κινέζικο φαναράκι" πρόκειται για ένα έθνικ διακοσμητικό φωτιστικό για ατμοσφαιρικό φωτισμό. Το συγκεκριμένο Κινέζικο φαναράκι έχει τη δυνατότητα να παρέχει και λειτουργικό φωτισμό καθώς στο κάτω τμήμα του φωτιστικού υπάρχει άνοιγμα διαμέτρου 10 εκατοστών από το οποίο βγαίνει το φως και φωτίζει κάθε επιφάνεια βρίσκεται κάτω από το φωτιστικό. Χειροποίητο φαναράκι από γήινα υλικά και σε γήινους χρωματισμούς. Φαναράκι κατηγορίας έθνικ φωτιστικά, ιδανικό τόσο για εξωτερικούς όσο και για εσωτερικούς χώρους προσφέροντας πανέμορφο φωτισμό στο χώρο, ατμοσφαιρικότητα και φωτεινές πινελιές στους τοίχους και το δάπεδο από το φως που διαπερνάει τις τρύπες των σχεδίων. Κινέζικο φαναράκι για φενγκ σούι διακοσμητικό φωτισμό και φενγκ σούι διακόσμηση καθώς εκτός από κρεμαστό φωτιστικό λειτουργεί στο χώρο και ως διακοσμητικό φαναράκι.

Δείτε άλλες εικόνες

Άλλες πληροφορίες

Το ατμοσφαιρικό φωτιστικό οροφής "Κινέζικο φαναράκι" μπορεί να κατασκευαστεί σε πολλές διαστάσεις τόσο σε ύψος, φάρδος και μήκος. Κινέζικο φαναράκι για ρομαντικές καλοκαιρινές βραδιές. Διακοσμητικό κρεμαστό φωτιστικό ιδανικό για φενγκ σούι φωτισμό αποδίδοντας στο χώρο ατμοσφαιρικότητα και ευχάριστο παιχνίδισμα του φωτός καθώς το φως διαπερνάει τις οπές του φωτιστικού και διαγράφει στις επιφάνειες φωτεινές πινελιές που κινούνται όταν το Κινέζικο φαναράκι τρεμοπαίζει στο φύσημα του αέρα. Φαναράκι που μπορεί να στοιχηθεί σε σειρά σε καλώδιο ή μεμονωμένο και να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και ευχάριστη αισθητική στο χώρο σας. Έθνικ φωτιστικό κατάλληλο για τουριστικά καταλύματα, ξενοδοχεία, μπαλκόνια οικιών αλλά και εσωτερικούς χώρους όπως υπνοδωμάτιο, καθιστικό, κουζίνα, χολ.