Έθνικ φωτιστικό οροφής – Sandy beach 120

Έθνικ φωτιστικό οροφής – Sandy beach 120

Χαρακτηριστικά

Χειροποίητο έθνικ φωτιστικό οροφής "Sandy beach" by Κωνστάντιος Τραυλός..

Διαστάσεις:
Ύψος: 30 εκ.
Διάμετρος: 53 εκ
Ύψος φωτιστικού με καλώδιο: 90 εκ.

Προτεινόμενες λάμπες:
Για το καλοκαιρινό κρεμαστό φωτιστικό "Sandy beach" κατηγορίας έθνικ φωτιστικά έχετε πολλές επιλογές για τη χρήση λάμπας με ντουί E27 καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ζεστό φως από λάμπες βίντατζ, είτε κίτρινο φως από απλές λάμπες οικονομίας και σε όποιο σχήμα λάμπας σας αρέσει καθώς όλα τα σχέδια και τα μεγέθη των βιδωτών λαμπτήρων με ντουί Ε27 ταιριάζουν στην εσοχή του φωτιστικού.

Περιγραφή:
Το χειροποίητο έθνικ φωτιστικό οροφής "Sandy beach" πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό φωτιστικό οικιακής χρήσης με πολύ λειτουργικό φωτισμό παράλληλα. Φωτιστικό φτιαγμένο από φυσικά, γήινα υλικά όπως ξύλο και λινάτσα σε γήινα χρώματα. Όλα τα μέρη του φωτιστικού έχουν κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου στο χέρι, κομμάτι κομμάτι. Home deco φωτιστικό για την διακόσμηση εσωτερικών χώρων όπως καθιστικό, τραπεζαρία, σαλόνι, υπνοδωμάτιο, γραφείο. Art deco φωτιστικό που συνδυάζεται σε χώρους με μεσογειακό στιλ διακόσμησης και ύφος βγαλμένο από την μοναδική ομορφιά των ελληνικών νησιών όπως Μύκονος, Σαντορίνη, Πάρος, Νάξος και άλλα πολλά νησιά. Φωτιστικό ιδανικό για ατμοσφαιρικό φωτισμό κατηγορίας έθνικ φωτιστικά σε σχέδιο παρόμοιο με τις ελληνικές αμμουδερές παραλίες. Ζεστός φωτισμός σαν ηλιοβασίλεμα για μαγικές βραδιές χαλάρωσης και ηρεμίας όπου οι αισθήσεις μεταφέρονται σε άλλο επίπεδο. Το χειροποίητο έθνικ φωτιστικό οροφής "Sandy beach" κατασκευάζεται σε διάφορες διαστάσεις τόσο σε διάμετρο όσο και σε ύψος. Κρεμαστό λαμπτήρα ιδανικό για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους εξοχικών κατοικιών, ξενοδοχεία, καλοκαιρινά κλαμπ και καφέ.

Δείτε άλλες εικόνες

Περισσότερες πληροφορίες

Το χειροποίητο καλοκαιρινό κρεμαστό φωτιστικό "Sandy beach" μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο, εξυπηρετώντας κατάλληλα τις αισθητικές και φωτιστικές ανάγκες σε κάθε χώρο και δωμάτιο. Φωτιστικό για ατμοσφαιρικό φωτισμό σε μπαλκόνια ή σε εξωτερικούς χώρους σε ξενοδοχεία, καφετέριες στην παραλία και εξοχικές κατοικίες όπου η διακόσμηση θέλει ανατολίτικη και μεσογειακή αισθητική με λευκές κουρτίνες και άλλα ξύλινα στοιχεία, όπως δοκάρια που σχηματίζουν κουφώματα και πλαίσια όπου τα υφάσματα τυλίγονται γύρω από αυτά και φέρνουν εικόνες ρομαντικές, ξεγνοιασιάς, χαλάρωσης. Το καλοκαιρινό έθνικ φωτιστικό "Sandy beach" προσφέρεται επίσης και για εσωτερική χρήση σε χώρους ξενοδοχείων, δωματίων με έθνικ διακόσμηση σε λευκούς και γήινους τόνους όπως τα Μυκονιάτικα σπίτια και τα μοντέρνα διαμερίσματα με υψηλή σχεδίαση και αισθητική που περιέχει γήινα στοιχεία και έπιπλα με Oriental design