Βιομηχανικό φωτιστικό οροφής – Monov 130

Βιομηχανικό φωτιστικό οροφής – Monov 130


Δείτε περισσότερες εικόνες

SpecificationsΧειροποίητο φωτιστικό οροφής με 4 φώτα "Monov" by Κωνστάντιος Τραυλός.

Το φωτιστικό οροφής "Monov", αποτελείται από μια μονή βάση ξύλου και άλλα μεταλλικά στοιχεία όπως σκιάδες και αλυσίδες σε χρώμα μαύρο.

Διαστάσεις:
Πλάτος πλαισίου: 16cm
Μήκος φωτιστικού: 1m
Διάμετρος σκιάδας: 22cm
Συνολικό ύψος φωτιστικού: 1m έως 1.20m

Άλλες πληροφορίες:
Η ξύλινη βάση του χειροποίητου φωτιστικού "Monov" κατασκευάζεται και σε άλλες διαστάσεις ανάλογα με την κλίμακα του χώρου και των λοιπών διακοσμητικών και λειτουργικών στοιχείων που βρίσκονται σε αυτόν. Το φωτιστικό διατίθεται σε πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς τόσο της βάσης όσο και των σκιάδων σύμφωνα με τα χρώματα στο χώρο σας και την διακόσμησή του.

Description

To χειροποίητο κρεμαστό φωτιστικό οροφής "Monov" πρόκειται για ένα vintage industrial τετράφωτο φωτιστικό οροφής αποτελούμενο από μια μονή βάση ξύλου και άλλα μεταλλικά στοιχεία. Είναι ένα φωτιστικό σε ύφος vintage industrial (vintastrial). Ένα πολυμορφικό φωτιστικό που προσαρμόζεται εξαιρετικά σε χώρους με διαφορετικά στιλ διακόσμησης από μοντέρνους cozy και industrial έως χώρους με έντονο το κλασσικό στοιχείο, vintage, retro και loft. Προσφέρεται επίσης και για επαγγελματικούς χώρους όπως καφετέριες, μπαρ, κλαμπ, γραφεία. Κατασκευάζεται σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς των σκιάδων, της αλυσίδας και του ξύλου καθώς όλα τα στοιχεία μπορούν να βαφτούν στις επιθυμητές αποχρώσεις.

Εναλλακτική κατασκευή: Το συγκεκριμένο φωτιστικό μπορεί να κατασκευαστεί σε μήκος έως και 2 μέτρα και έως 8 σκιάδες / λάμπες ή ανάλογα τις δικές σας ανάγκες φωτισμού και αριθμό σκιάδων. Για το συγκεκριμένο φωτιστικό οροφής κρεμαστό vintage industrial συνιστούνται λάμπες αχλάδι vintage. Το ίδιο εντυπωσιακές είναι και οι μπάλες vintage. Μια ακόμα πρόταση για ζεστό φωτισμό και άκρως ατμοσφαιρικό, είναι τα λαμπάκια νυχτώς με χοντρό ντουί Ε27. Ιδανικό φωτιστικό για χώρους όπως καθιστικό, τραπεζαρία, υπνοδωμάτιο, μπαρ, κουζίνα αλλά και επαγγελματικούς χώρους όπως μπαρ βιομηχανικά, καφετέριες σε βιομηχανικό στιλ διακόσμησης, εστιατόρια με κλασσικό εναλλακτικό στιλ.