Μοναστηριακό φωτιστικό Γόνδολα – Gondola 350

Μοναστηριακό φωτιστικό Γόνδολα – Gondola 350


Δείτε άλλες εικόνες

Χαρακτηριστικά

Χειροποίητο κρεμαστό πολύφωτο φωτιστικό οροφής “Gondola” κατηγορίας Μοναστηριακά φωτιστικά by Κωνστάντιος Τραυλός.

Διαστάσεις:
Μήκος: 110 εκ.
Ύψος: 25 εκ. (με την αλυσίδα 75 εκ.)
Πλάτος: 84 εκ. (με τις σκιάδες)

Προτεινόμενες λάμπες:
Προτείνονται οι Ε27 διακοσμητικές λάμπες Edison αβοκάντο σειράς Βίντατζ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ίδιας σειράς και σχέδιο λάμπας σε Led και να διακυμαίνεται την ένταση του φωτός ανάλογα τις περιστάσεις χρήσης του με την βοήθεια ροοστάτη.

Εναλλακτική κατασκευής:
Το τετράφωτο κρεμαστό φωτιστικό “Gondola” κατηγορίας Μαναστηριακά φωτιστικά μπορεί να κατασκευαστεί από τέσσερα φώτα, έξι φώτα και έως ανάλογα τις ανάγκες φωτισμού και διαστάσεων του χώρου σας.

Περιγραφή:
Το χειροποίητο πολύφωτο κρεμαστό φωτιστικό “Gondola” κατηγορίας Μοναστικά φωτιστικά, πρόκειται για ένα διακοσμητικό φωτιστικό κατασκευασμένο από ξύλο και μεταλλικά στοιχεία. Φωτιστικό Μοναστηριακού τύπου σχεδιασμένο με απόλυτη ακρίβεια και κλίμακα που το καθιστούν πραγματικό κόσμημα αφενός την ημέρα με σβηστές τις λάμπες όσο και τη νύχτα όπου το φως των βίντατζ λαμπών του, ολοκληρώνουν το ύφος του και του αναδεικνύουν τις ιδιαίτερες λεπτομέριες των μεταλλικών στοιχείων του που λαμπυρίζουν στην αντανάκλαση του φωτός πάνω τους.

Πληροφορίες

Φωτιστικό με δυναμισμό, αισθητική βαρύτητα, χορταστικό, εντυπωσιακό φωτιστικό που θα καθηλώσει κάθε βλέμμα και θα κερδίσει τα ωραιότερα σχόλια. Ιδανικό φωτιστικό για ιδιωτικούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους με κύρια βασικά δομικά στοιχεία όπως πέτρα και ξύλο σε κλασσική αρχιτεκτονική, νησιωτική αρχιτεκτονική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Το χειροποίητο φωτιστικό Μοναστηριακού τύπου “Gondola” μπορεί να αποτελέσει λειτουργικό στοιχείο όσο και διακοσμητικό ακόμα και σε πιο μοντέρνους χώρους που διατηρούν τα παραπάνω δομικά υλικά όπως Loft χώροι σε βιομηχανική αισθητική με μικρές πινελιές σε έπιπλα ή άλλα λειτουργικά στοιχεία σε Μοναστηριακό ύφος.