Μοντέρνο κρεμαστό ρετρό φωτιστικό – Retro 80

Μοντέρνο κρεμαστό ρετρό φωτιστικό – Retro 80


See more images

Χαρακτηριστικά

Χειροποίητο τρίφωτο κρεμαστό φωτιστικό οροφής "Retro Triple Lamp" by Κωνστάντιος Τραυλός.

Διαστάσεις:
Ύψος: 85 εκ. (με τα καλώδια)
Διάμετρος: 32 εκ.


Προτεινόμενες λάμπες:
Οι λάμπες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό "Retro Triple Lamp" ποικίλουν ανάλογα τον χώρο που θα επιλεγεί το φωτιστικό και τις ανάγκες που θα εξυπηρετεί σε αυτόν. Επιλέξετε Ε27 ντουί στις λάμπες σας. Τα βατ των λαμπών που θα επιλλέξετε εξαρτόνται από τον ύφος φωτισμού που επιθυμείτε να αποδώσετε στο χώρο σας αποδίδοντας λειτουργικό ή ατμοσφαιρικό.

Πληροφορίες:
Το τρίφωτο κρεμαστό μοντέρνο φωτιστικό "Retro Triple Lamp" προσφέρεται τόσο για μοντέρνους χώρους με cozy διάθεση, ευχάριστες χρωματικές πινελιές και μίνιμαλ διακόσμηση όσο και σε χώρους σε βίντατζ και ρετρό στιλ ή σε χώρους μοντέρνους όπου κυριαρχούν στοιχεία λειτουργικά και διακοσμητικά βίντατζ προσδίδοντας ταυτότητα στο χώρο. Ιδανικό φωτιστικό για φοιτητικό καθιστικό, φωτιστικό γραφείου, φωτιστικό υπνοδωματίου. Ιδανικό ακόμα για παιδικά υπνοδωμάτια όπου ο συνδυασμός χρωμάτων το καθιστούν ευχάριστο, και το δυνατό φως του, με τις ανάλογες λάμπες, μπορεί να εξυπηρετεί και άλλες ανάγκες όπως τον φωτισμό για το διάβασμα. Επίσης το μοντέρνο φωτιστικό "Retro Triple Lamp" είναι ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους όπως καφετέριες, εναλλακτικά εστιατόρια, καφενεία, αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά γραφεία, αίθουσες διδασκαλίας, χώρους εμπορικών καταστημάτων κ.α. όπου το φως διαχαίεται, φωτίζοντας μεγάλη έκταση στο χώρο, και καλύπτει άριστα τις ανάγκες φωτισμού τους.

Περιγραφή

Το τρίφωτο κρεμαστό φωτιστικό οροφής "Retro Triple" αποτελείται από τρεις σκιάδες διαμέτρου 22 εκατοστών σε φωτεινά χαρούμενα χρώματα. Ο συνδυασμός των χρωμάτων του παραπέμπει σε βίντατζ και ρετρό στιλ σε μοντέρνα γραμμή. Μοντέρνο τριπλό κρεμαστό φωτιστικό που μπορεί να κατασκευαστεί σε πολλές χρωματικές συνθέσεις ανάλογα τα χρώματα που επιθυμείτε για να ταιριάζουν στο δικό σας χώρο. Το μοντέρνο σχέδιο του κρεμαστού φωτιστικού "Retro Triple" του επιτρέπει να συνδυάζεται σε πολλά στιλ διακόσμησης και χώρους του σπιτιού ή επαγγελματικών χώρων καθώς η απλότητα των γραμμών του και συνάμα η ομορφιά του το καθιστούν πολύχρηστο και λειτουργικό.