Μοντέρνο φωτιστικό τοίχου – Bell 50

Μοντέρνο φωτιστικό τοίχου – Bell 50


Δείτε άλλες εικόνες

Χαρακτηριστικά

Χειροποίητο μοντέρνο φωτιστικό τοίχου "Bell" by Κωνστάντιος Τραυλός.

Διαστάσεις:
Ύψος: 150 εκ. (με το καλώδιο)
Πλάτος: 10 εκ.
Μήκος: 34 εκ.
Διάμετρος καπέλου: 16 εκ.

Προτεινόμενες λάμπες:
Οι λάμπες που προτείνονται για το φωτιστικό τοίχου "Bell" είναι οι λάμπες τύπου αβοκάντο με ντουί Ε27 σειράς edison vintage. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε όλων των τύπων λάμπες και σε όποιο σχήμα επιθυμείτε μιας και το μοντέρνο ντιζάιν του φωτιστικού του επιτρέπει να δέχεται όλους τους τύπους λαμπών χωρίς να του χαλάει την αισθητική.

Εναλλακτική κατασκευής:
Το επιτοίχιο φωτιστικό "Bell" κατασκευάζεται σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα ανάλογα με την κλίμακα του χώρου σας.

Περιγραφή:
Το χειροποίητο φωτιστικό τοίχου "Bell" πρόκειται για ένα μοντέρνο βιομηχανικό φωτιστικό αποτελούμενο από στοιχεία όπως ξύλο, μέταλλο, πλαστικό. Φωτιστικό που παντρεύει ίσιες και καμπύλες γραμμές σε μίνιμαλ χρωματισμό και απόδοση ύφους βιομηχανικό, λοφτ, βίντατζ. Λιττός σχεδιασμός και παράλληλα πλούσιο φωτιστικό που το κάνει ιδιαίτερο και εντυπωσιακό. Προσαρμόζεται εύκολα στο χώρο και το ύψος του ρυθμίζεται ανάλογα το ύψος του χώρου που θα τοποθετηθεί.

Πληροφορίες

Το χειροποίητο φωτιστικό "Bell" πρόκειται για φωτιστικό μοναδικής σχεδιαστικής και κατασκευαστικής έμπνευσης του σχεδιαστή φωτιστικών Κωνστάντιου Τραυλού. Φωτιστικό που κατασκευάστηκε για να εξυπηρετήσει ανάγκες φωτισμού υπνοδωμάτιου. Οι εναλλακτικές κατασκευής του κυρίως σε διαφορετικά χρώματα του επιτρέπει να μεταμορφώνεται και πλαισιώνεται σε χώρους με διάφορα στιλ διακόσμησης από κλασσικούς χώρους και μοντέρνους χώρους όπως γραφείο, καθιστικό, χωλ, διάδρομο, υπνοδωμάτιο. Φωτιστικό σε μοντέρνο σχέδιο που το κάνει ευκολοπροσάρμοστο σε χώρους που θα εξυπηρετεί ανάγκες φωτισμού όλων των ηλικιών από παιδικά δωμάτια, φοιτητικούς χώρους, ενήλικους μοντέρνους χώρους που παντρεύουν κλασσικά στοιχεία του ξύλου με αυτά του μετάλλου που αποδίδουν στο χώρο βιομηχανικότητα.