Πολυέλαιος οροφής Classy – Sold out

Πολυέλαιος οροφής Classy – Sold out


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Χειροποίητος classy style κρεμαστός πολυέλαιος οροφής "DARK" by Kωνστάντιος Τραυλός.

Διαστάσεις:
Ύψος: 75cm
Πλάτος: 55cm
Μήκος: 55cm


Άλλες πληροφορίες:
Κατασκευάζεται σε διάφορες διαστάσεις και δέχεται τα αντίστοιχα σε μέγεθος καπέλα (αμπαζούρ). Επίσης βάφεται σε ότι χρώμα επιθυμείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καπέλα με επένδυση χρυσού πάπυρου ή οργάτζας δίνοντας του αίσθηση αίγλης και πλούτου.

Λάμπες: Προτείνονται η διάφανες λάμπες κερί τύπου Ε14 ώστε το φως να είναι διάχυτο στο χώρο και να δίνουν λάμψη στο design και τις λεπτομέρειες του φωτιστικού ή την αντίστοιχη λάμπα γάλακτος όπου το φως είναι πιο ζεστό και ατμοσφαιρικό φωτίζοντας κυρίως το καπέλο και διακριτικά τα μπράτσα του πολυελαίου επικεντρώνοντας τα βλέμματα στις τέσσερεις πηγές φωτός που θα δείχνουν να αιωρούνται στο χώρο.

Περιγραφή

Το πολυτελές φωτιστικό οροφής "DARK" συνδυάζει την διαχρονικότητα του κλασικού με τη δύναμη της βιομηχανικής ύλης απ’ το οποίο είναι κατασκευασμένος ο πολυέλαιος "DARK". Φωτιστικό κατασκευασμένο από σωλήνες χαλκού, οι οποίοι έχουν συγκολληθεί ανισόμετρα και σε δυσανάλογα μήκη. Τα καπέλα του πολυελαίου προτείνονται σε μαύρο χρώμα για να του αποδώσουν το ύφος της κλασσικότητας και της δύναμης. Ο συνδυασμός αυτών των δυο στιλ μετατρέπουν τον πολυέλαιο "DARK" σε πραγματικό στολίδι με μοναδικό design στο χώρο. Ένα φωτιστικό που προσαρμόζεται άψογα αφενός σε οικιστικούς εσωτερικούς χώρους όπως καθιστικό, σαλόνι, τραπεζαρία και σε πολλά στιλ διακόσμησης και αρχιτεκτονικής, όπως παραδοσιακούς βιομηχανικούς, μοντέρνους, loft, industrial, vintage, baroque, minimal, maximal industrial, classy καθώς και σε επαγγελματικούς χώρους όπως αρχιτεκτονικά, διακοσμητικά, δικηγορικά, ιατρικά γραφεία ή αίθουσες αναμονής κ.ο.κ. χώροι όπου κυριαρχούν η πέτρα και η λευκοί, γκρι, μαύροι τοίχοι και όλα εκείνα τα στοιχεία/ οι μικρές πινελιές που απεικονίζονται στα έπιπλα, τις κουρτίνες και άλλα λειτουργικά στοιχεία στο χώρο που αναδεικνύουν την ταυτότητα του.