Υπηρεσίες

 
Το εργαστήριο φωτιστικών konstantios - handmade lamps δημιουργήθηκε το 2011 μετά από μια 5ετή πορεία σε Αθήνα και Χίο στο χώρο της διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με ανάληψη διακόσμησης αλλά και κατασκευές σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Το κατασκευαστικό κομμάτι της δουλειάς ήταν αυτό που με κέρδιζε όλο και περισσότερο και παράλληλα με ευχαριστούσε. Ο ίδιος απόφοιτος σχολής ΑΚΤΟ με γνώσεις τόσο στην διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων όσο και βιομηχανικού σχεδιασμού, κατασκευάζοντας φωτιστικά διαθέτω τις γνώσεις εκείνες που χρειάζεται ένας κατασκευαστής φωτιστικών για να αποδώσει στα φωτιστικά τις σωστές παραμέτρους τόσο στην κλίμακα όσο και στο ύφος τους ώστε εκτός του να ταιριάζουν σε κάθε χώρο ξεχωριστά, να αποτελούν πραγματικά στολίδια αλλά και να εξυπηρετούν στο μέγιστο δυνατό τις αισθητικές αλλά και λειτουργικές τους ανάγκες σε αυτόν.
Μελέτη των χώρων που θα τοποθετηθούν τα φωτιστικά μου για την σωστή απόδοση του φωτός σε αυτούς, ανάλογα τη χρήση και το ύφος που θέλετε να αποδώσουμε, σύμφωνα πάντα με την αρχιτεκτονική και την αισθητική κάθε χώρου ξεχωριστά.(αρχιτεκτονικό, διακοσμητικό, ατμοσφαιρικό, μόνο λειτουργικό κοκ)

Παράδοση προτάσεων σε τρισδιάστατα σχέδια υπολογιστή όπου αποτυπώνεται σε αυτά ο χώρος όπως ακριβώς είναι ή όπως επιθυμείτε να τον μετατρέψετε (σε περίπτωση ανακαίνισης) με τα φωτιστικά και την ακριβή απόδοση του φωτός τους σε αυτόν.

Συχνή επικοινωνία μαζί σας ή με τον αρχιτέκτονα / τον διακοσμητή που έχει αναλάβει την ανακαίνιση του χώρου σας.

Παράδοση και τοποθέτηση των φωτιστικών στο χώρο σας από εμένα -όπου κι αν βρίσκεστε- για μαζικές παραγγελίες φωτιστικών στην περίπτωση που δεν συνεργάζεστε με κάποιο ηλεκτρολογικό συνεργείο.